top of page

Vi visualiserer virksomheders vision

Skærmbillede 2019-03-31 kl. 23.03.05.png

En smuk fotomodel har brug for en professionel stylist, for at kunne se så smuk ud som mulig. Vi ser vores samarbejde med vores kunder på samme måde, virksomheden er allerede velfungerende og har fantastiske visioner, men har brug for vores hjælp til at kunne vise dem på den flotteste måde. 

"Vi er virksomhedernes svar på en online stylist."

"Et billede siger mere end et tusind ord - En video siger mere end en million ord."

Vi hjælper primært virksomhedens udseende gennem video, da vi ved, at det har den største effekt i vores moderne verden og de målgrupper virksomhederne ønsker at ramme. Vores måde at lave video på er med et ungdommeligt perspektiv med fokus på følelserne. Vi ved kvalitet og god service er en selvfølge i forbrugernes øjne, derfor mener vi at det er vigtigt at vise følelserne frem. Vi mener, at der er følelser i alt og det vigtigste for en virksomhed, er at kunne vise følelserne forbundet med deres produkt eller service. 

"Sociale medier er ikke længere et valg. Det er et valg hvor godt du bruger dem."

Den stigende tendens på de sociale medier er unægtelig og det ved alle.

 

Dog er det langt fra alle virksomheder der ved hvordan Sociale medier skal anvendes, håndteres og udnyttes. Derfor kan det hurtigt blive uoverskueligt. Det er vigtigt, at man ikke bare foretager sig et "skud i tågen". Derfor hjælper VAME Visuals med at planlægge samt eksekvere en månedlig strategi i samarbejde med virksomheden, for at opnå det bedst mulige resultat.

Vi har arbejdet med Sociale Medier i knap 5 år, og har derfor stor indsigt i hvordan danskernes forbrugsmønster ser ud til daglig. Vi har gennem indsigt til en del analyser og undersøgelser omkring danskernes medievaner fundet frem til, hvordan de Sociale medier bedst bør håndteres og anvendes af virksomhederne. 

Sådan arbejder vi sammen

1

Samtale

Ved det indledende møde snakkes der om hvad der er brug for, samt forventningerne afstemmes. Der vil også blive udvekslet idéer og muligheder.  

3

Feltarbejde påbegyndes

Vi går igang med at filme og redigere video eller udarbejde materiale til de sociale medier, dvs. her tages alle billeder og video, grafiske ting og tekster eller konkurrencer skrives og planlægges. 

2

Opfølgning

Efter den indeledende samtale udarbejder vi storyboard til video eller en månedlig kalender til de sociale medier. Dette bliver fremvist til kunden, som kan komme med eventuelle kommentarer og rettelser.

4

Materialet afleveres 

Video eller alt materiale til de sociale medier vises frem og afleveres. Eventuelt kan kunden komme med rettelser her, ellers overdrages alt materiale til kunden. 

Se vores cases her

bottom of page