top of page

VAME Visuals

Historien bag

VAME Visuals er startet af to energiske unge drenge. Den ene, Nicklas, med passion mere end 9 års erfaring indenfor både produktion af film. Den anden, Mathias, med passion for forretning og online markedsføring. Vi gik sammen i 2018 og med en vision om at gøre video, foto og sociale medier nemt for virksomheder, ved at kombinere disse værktøjer på den bedst mulige vis. Dette er muligt via den arbejdsproces vi arbejder efter (læs mere om den her).

Da Nicklas har været fascineret af videoproduktion så længe han kan huske, startede vi helt fra bunden med hans ældre kamera. Ved de første jobs arbejdede vi gratis eller ved en alternativ form for aflønning, som f.eks. et produkt fra virksomhederne. De første jobs var primært på diskotekerne i vores lokale by, Kolding, hvilket betød mange sene nætter og en masse fulde mennesker, men også en masse god erfaring og netværk. Dette blev startskuddet på hele virksomheden.

 

I takt med at vi producerede disse videoer, fik flere og flere virksomhederne øjnene op for os og så en mulighed for at få lavet en professionel video til priserne svarende til en amatør. Dette betød at vi fik mere at lave men allervigtigst opdagede vi et problem...

Ved mange af de samarbejder vi havde, så vi en ting der ofte gik igen: Nemlig at virksomhederne ikke postede/offentliggjorde vores videoer på den korrekte måde, hvilket gjorde at de ikke levede op til deres fulde potentiale. Dette fik os til at indse, at vi med vores interesse for sociale medier og online markedsføring, var bedre rustet til at poste og promovere disse videoer end kunderne ofte selv var. Så efter at have hjulpet nogle kunder med dette tilføjede vi det som en service. 

Mød teamet

Mathias Eriksen

Nicklas Valentin

bottom of page