top of page

Video

Workflow

Rul ned for at se mere 

Tag med på rejsen fra den originale ide bliver skabt til den færdige film bliver til.

Pre-produktion

(Forarbejdet)

Team Meeting

Brainstorming

creating-a-storyboard-for-your-presentat

Storyboard

Idefasen

Hos VAME Visuals indleder vi videproduktions-forløbet med en idefase og længerevarig samtale, hvor der i tæt samarbejde med kunden bliver udvekslet ideer og tanker, for endeligt at finde frem til det udformningen af reklamefilmenen, hvilket overordnet budskab den skal have, målgruppe, formål med reklamen samt andre tanker bag.

Visuelt materiale

Dernæst udarbejder VAME Visuals det materiale der er nødvendigt for at visualisere selve reklamevideoen. Dette kan være elementer såsom Storyboard, Moodboard, branding strategier, Color palette, illustrationer samt andet filmanalytisk- og værdiskabende materiale. 

Produktion

(Under Optagelserne) 

Forretningsmøde
INSTRUERING

Når vi er ude på lokationen for at filme fokuserer vi på også at instruere alle om at have samme vision og opnå det samme mål som vi er ude efter. Èn ting er at have billederne i hovedet, en anden ting er at kunne formidle dem ud. Derfor handler det for os om at give kunden den samme gejst og passion omkring projektet som vi har for det. Derfor sørger vi for at engagere kunden som en aktiv del af projektet, og instruere de medvirkende på sådan en vis, at vi alle forstår hinanden. Vi har gennem flere års erfaring med dette haft gode resultater med instruering af projektet. 

Kameramand
Film berører sjælen

Som tech-nørd kan man hurtigt blive opslugt i det nye udstyr der udkommer næsten hver uge. Denne læringsproces har vi været igennem. Vi er begyndt at anvende udstyret som en fordel istedet for en udfordring. Derudover har vi valgt at bruge vores kræfter på at komme på en ide der vækker følelser hos modtageren. Film berører sjælen og kan forandre vores syn på livet. Dette er noget vi fokuserer på når vi skaber en film, i stedet for at gå op i det dyreste og nyeste udstyr

UDSTYR

INSTRUERING

Stand-Up møde
Koordinering

Ude på lokationen handler det først og fremmest om at koordinere og optimere for at opnå så meget som muligt i løbet af dagen. Dette gøres gennem tidsplan der på forhånd fastlægges inden vi tager ud på film-lokationen. Derefter sørges der for at informere alle medvirkende omkring både manuskrifter, tidsplaner, formål m.m. så alle parter er velforberedte inden optagelserne påbegyndes. Derudover ser vi også lokationen an inden og lægger plantegninger for hvordan lyd, lys og andet udstyr bedst placeres i rummet.

KOORDINERING

Post-Produktion

(Efterarbejde) 

REDIGERING

Det er under redigeringen at hele magien sker.  Her bliver klippene omsat til en hel film, hvor der bliver lagt kræfter i musikken, colorgradingen, lydeffekter, klipningen, grafiske elementer og meget mere. 

bottom of page