top of page

Video

Marketing 

&

filmmakers-1.jpg
Analyserer grafer
VAME VISUALS' WORKFLOW 

VIDEO

Når vi arbejder med video og film, inddeler vi vores arbejdsprocesser i 3 faser.  Kig videre herunder for at forstå, hvordan vi ser på videoarbejdet som helhed. 

Pre-produktion

Produktion

Post-produktion

Her handler det, i første omgang, om at lære hindanden at kende. Derfor vil vi spørge ind til jeres forretning, ideer, forventninger og formål med det kommende filmmateriale. Herefter vil vi vende tilbage et storyboard, som du kan godkende og derefter arbejder vi ud fra dette. 

Som oftest ligger den største del af vores arbejde her. I produktionsfasen indgår både filmoptagelserne og redigeringen af det optagede materiale. Efter vi har skudt de nødvendige optagelser, begynder vi på selve redigeringen. Her lægges der meget arbejde i klipning, colourgrading og effekter. 

I den sidste arbejdsfase vurderer vi, sammen med dig, det endelige produkt. Her er det muligt at komme med eventuelle rettelser og finjusteringer. Når alle parter er tilfredse med det endelige resultat overleveres videoen og alle rettighederne hertil. 

Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan vi helt præcist arbejder med video, så tryk HER

ONLINE

MARKETING

a4.png

Online Marketing er, uden tvivl, nutiden og fremtiden. Samtlige af verdens største online platforme udvikler konstant på deres algoritmer, hvilket gør dem klogere, stærkere og mere effektive end nogensinde før.

Hvordan håndterer vi online marketing?
a1.png

Der findes mange forskellige platforme til annoncering. Hos VAME Visuals har vi udpeget de medier, som vi mener skaber den største værdi for vores kunder. Derfor annoncerer vi primært på Facebook, Instagram og Google. Alt afhængigt af din virksomheds produkt eller service, laver vi en marketing strategi, der stemmer overens med formålet og behovet. 

bottom of page